Overnatting

Rommene våre

Vi har totalt 22 soverom på gården. Med full utnyttelse av rommenes kapasitet kan det overnatte ca. 40 personer på Vestre Kjærnes gjestegård AS.

Hovedhuset

I andre etasje på hovedhuset er det 5 soverom med tilhørende bad. Rommene er utstyrt med dobbeltseng.

Rommene har vært brukt av artistene på Hver Gang Vi Møtes og du kan finne bilder av de artistene som har benyttet rommet ditt. Her kan du sove på samme rom som din favoritt artist.

Soverom 1:

Utsikt mot øst og bryggerhuset. Utstyrt med dobbeltseng, hvilestol, klesstativ, flislagt bad med WC, vask og dusj. Det er ekstra enkeltseng på rommet .

Soverom 2:

Utsikt mot sørøst, åkrer, skog og Vansjø. Utstyrt med dobbeltseng, enkeltseng, hvilestol, klesstativ, flislagt bad med WC, vask og dusj.

Soverom 3:

Utsikt mot sør, åkrer, skog og Vansjø. Utstyrt med dobbeltseng, enkeltseng, hvilestol og klesstativ. Tilhørende flislagt bad med WC, vask og dusj rett over gangen.

Soverom 4:

Utsikt mot sørvest, åkrer, skog, låven og Vansjø. Utstyrt med dobbeltseng, enkeltseng, hvilestol og klesstativ/skap. Tilhørende flislagt bad med WC, vask og dusj rett over gangen.

Soverom 5:

Utsikt mot vest, låven og gårdsplassen med dammen. Utstyrt med dobbeltseng, hvilestol og klesstativ/skap flislagt bad med WC, vask og dusj.

Bryggerhuset

7 soverom med egen inngang, dobbeltseng, skrivebord, stol, med tilhørende bad med WC, vask og dusj. Utsikt mot vest, låven og dammen. Nyt morgensolen med en kaffekopp på plassen utenfor bryggerhuset med utsikt til gårdsplassen og dammen.

Stabburet

På stabburet ved dammen er det to soverom og en leilighet på loftet. I første etasje er det et dobbeltrom med dobbeltseng, lenestol, klesstativ og vask, og ett enkeltrom med enkeltseng, klesstativ/skap og stol. Soverommene nede deler bad med WC, vask og dusj.

På loftet er det en liten leilighet med en liten kjøkkenkrok, et lite bad med WC, vask og dusj, dobbeltseng, queen size seng og lenestol. Det er brann og rømningsvei fra loftsleiligheten.

I stabburet bor det to artister under produksjon av Hver gang vi møtes og stabburet har etter disse fått navnet «Bajasburet”

Fjøset

I fjøset er det 7 soverom med enkeltsenger; tre beliggende mot øst og fire mot vest.  De 7 rommene deler to bad med WC, vask, dusj og toalett. Alle rommene har egen utgang til veranda eller terreng.

Tretopphytta

Overnatting i tretopphytta kan tilbys etter nærmere avtale dersom hytta er ledig.

Bildegalleri - overnatting