Arrangementer

Vakre, rolige og skjermede omgivelser legger en fantastisk ramme for ditt arrangement. Vertskapet vil så langt som mulig ivareta dine interesser for arrangementet, fra planlegging til gjennomføring, slik at du og dine gjester får en god opplevelse hos oss.

Bryllup

Vi ønsker å lage en personlig ramme for deres store dag. Inviter familie og venner til en uforglemmelig feiring i landlige omgivelser.

Vi tilbyr en bryllupspakke med planlegging, leie av lokaler (låven) og overnatting. Vår viktigste oppgave er å skreddersy dagen ut fra deres behov og drømmer, og bistå i planleggingen og gjennomføringen av dagen.

Vestre Kjærnes gård skaper en vakker ramme enten sommer med gul-grønne åkre og sommerblomster, eller vinter med fakler og iskrystaller som ramme. Uansett årstid skaper stedet en eventyrlig ramme rundt denne ene helt spesielle dagen.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat på telefon eller e-post.

Jubileum

Inviter venner og familie til feiring av den store dagen på Vestre Kjærnes gjestegård AS.      Gullbryllup, jubileum eller en annen anledning som krever plass, omgivelser og mulighet for en unik og minnerik opplevelse. Låven er ideell for de store anledningene- vinter og sommer.

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen.

Julebord

Nyt god og hjemmelaget mat i en hyggelig atmosfære på Vestre Kjærnes gjestegård AS. Vi tilbyr julebord til firmaer og større private selskap. Vi serverer deg tradisjonell julemat, med størst mulig innslag av lokale råvarer. Vi skreddersyr gjerne julebord etter dine ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby nettopp deg.

Andre arrangementer

Vestre Kjærnes gjestegård AS har gjestet mange ulike arrangementer både treningsopphold, ulike aktivitets- og rekreasjonstilbud og barne- og familietilbud. Gården har blant annet gjestet YogaRetreat, Brain Camp Yng- en aktivitetsleir for barn og unge med hjerneskade etter sykdom eller skade og treningssamling for orienteringslandslaget. Gården er også benyttet til representasjonsoppgaver med utenlandske gjester.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre om vi kan legge til rette for ditt arrangement.

Bilder fra gården