Content1 | col3

Om gården

Vestre Kjærnes Gård ligger skjermet og idyllisk ved Vansjø i Våler kommune, 1 time syd for Oslo og 20 minutter fra Moss Lufthavn Rygge og Moss. Gården er en slektsgård med historie tilbake til 1500-tallet. Den eies og drives av Berit og Per A. Kjærnes.

På gården kan våre gjester finne roen i vakker Østfoldnatur og oppleve «et lite sted en håndfull fred.. der stillhet og drømmer gror» (sitat fra Mitt lille land av Ole Paus).

Gården har gjestet ulike kurs, konferanser og arrangementer.

Vi gleder oss over at artistene og alle som deltok i produksjonen av ”Hver gang vi møtes” forteller om gode og minnerike opplevelser fra gården. Vertskapet på gården har også fått gode tilbakemeldinger fra både statsbesøk fra Myanmar og deltakere på ulike kurs, konferanser og andre arrangementer. 

I tillegg til de flotte omgivelsene og mulighetene de gir (les under/se aktiviteter), stiller Per sin kompetanse til rådighet. Per har jobbet mange år i lederposisjoner i Statoil både i Norge og i Russland med Shtokmanprosjektet. Han kan bidra med kompetanse innen ledelse, internasjonal kulturforståelse, næringsutvikling og relasjonsbygging.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS