Content1 | col2

Konferanse, kurs og arrangementer

Med gårdens skjermede beliggenhet, flotte fasiliteter, varierte aktivitetstilbud og lokale mat kan vertskapet tilby et skreddersydd opphold for våre gjester.

Vi har hatt kurs og konferanser for næringsliv og offentlige instanser de siste årene, blant annet i tilknytning til prosjektene som har bedret vannkvaliteten i Vansjø (Morsa- prosjektet).

Ved siden av kurs og konferanser har Vestre Kjærnes Gård vært vertskap for bryllup og konfirmasjoner. Vår særpregede atmosfære skaper flotte rammer rundt ditt selskap.


Vestre Kjærnes Gård ble valgt av TV 2 i 2012 til innspilling av sesong 2 av «Hver gang vi møtes».

Programmet har spilt inn 3 sesonger på gården (sesong 2, 3 og 4). 7 kjente norske artister har hver sesong bodd på gården med en stab på ca. 70 mennesker tilknyttet produksjonen.

Vestre Kjærnes og miljøet på gården har bidratt til at TV2 har ønsket å komme tilbake til gården i tre sesonger, at artistene har trives og til den meget høye seeroppslutningen til programmene. 

"Det er helt fantastik her ute, så stille og rolig og utrolig vakkert. Og ekteparet Kjærnes er de mest åpne, gjestfrie menneskene jeg har møtt", sa Lene Nystrøm til Moss Avis da sesong 4 ble spilt inn i fjor sommer. 

"Her får vi full pakke", uttrykte Andreas Kullerud Larsen fra produksjonsselskapet Mastiff. "Den vakre naturen, rolige plassen og standarden på gården gjør at vi kommer igjen."


Gården har også hatt besøk av mange gjester fra både privat- og offentlig næringsliv, ulike bransjer og delegasjoner fra inn- og utland. 

 

Kapasitet

I hovedhuset på Vestre Kjærnes Gård ligger konferansesalen med kapasitet til ca. 40 personer. Utestuen foran konferansesalen kan benyttes om sommeren. Spisestue og tre intime stuer kan benyttes som grupperom i hovedhuset ved behov. Konferansesalen er utstyrt med nødvendig fremvisningsutstyr og har trådløst bredbånd. 

 

I tillegg kan den sjarmerende og velholdte låven fra ca. år 1900 benyttes hele året rundt. Her ble opptakene av sangene med artistene fra ”Hver gang vi møtes" - sesong 2, 3 og 4 gjort med «ved-veggen» som bakgrunn. 

Låven har kapasitet til servering (eget fullt utstyrt kjøkken er tilknyttet låven) til ca. 100 personer, og til ca. 200 for foredrag etc. Det er tilgang på fremvisningsutstyr og trådløst bredbånd i låven. 


Ute finnes flere idylliske og rolige samlingssteder. Du kan velge mellom en roling krok ved et av gårdens mange bygninger, bålplassen ved smia eller en av de to sommerhagene ved hovedhuset. 

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS